2016. júl 12.

Méregtelenítéssel a migrén ellen

írta: KNB
Méregtelenítéssel a migrén ellen



fejfajas.jpgBizonyára ismeri a migrénnel járó olykor fájdalmas mellékhatásokat, melyre ideiglenes megoldásként már kipróbált egy néhány tablettát, megoldást. Az esetek többségében ezzel tompíthatjuk a fájdalmat, és végre megszabadulhatunk ettől a tehertől. Azonban mi van akkor, ha már a különböző rohamoldó gyógyszerek sem segítenek?

Érdemes elgondolkodni az okokon

A migrén lehet örökletes, de feltűnését befolyásolhatják a hormonális változások, a stressz, mely túlterheléskor is jelentkezhet, bizonyos ingerek, a túl erős fény, a szagok, de felelős lehet a változékony időjárás, egyes gyógyszerek mellékhatása, és egyes életmódbeli változások, például a kávéról való lemondás. A gyógyszerek csak elvágják a fájdalom útját, de attól még az okok jelen vannak a szervezetben, így hosszú távon érdemes nem csak a tüneteket kezelni, hanem mélyebbre ásni.

A fent említett befolyásoló tényezők mellett, érdemes az élelmiszer fogyasztásunkat is megvizsgálni, mert nem is sejtjük, hogy szervezetünkbe kerülve, milyen problémákat, okozhatnak.

Egyes ételek elfogyasztását, az arra érzékenyeknél a szervezet csak nagy stressz árán tudja, jobb esetben megemészteni, rosszabb esetben figyelmeztetni, hogy megálljt parancsoljon.

A feldolgozott élelmiszerek, a ízfokozókkal teli ételek, félkész ételek, konzervek, és egyes érlelt ételek elfogyasztása során, szervezetünkben a máj nagy kihívással néz szemben. Ezek túlzott fogyasztása, - és a lista csak növekedhet – megterhelik a szervezetet, ezzel a májat is igénybe véve, és migrént, fejfájást idézhetnek elő.

Az emberi szervezet egy nagyon összetett hálózat, rendszerben működik. Ahogy a nevében is megmutatkozik, a szervezet egy komplex hálózat, melyben minden mindennel összefügg, és ha bárhol is hiba jelentkezik, azt bizony jelzi a tulajdonos felé.

Érdemes méregtelenítéssel kezdeni

A migrén, a fejfájás megelőzésére, vagy épp kezelésére érdemes megtisztítani testünket a lerakódott salakanyagoktól. Néhány gyógynövény tea formájában alkalmas lehet erre, ilyen például a csalán, a gyömbér, a borsmenta, a máriatövis és a zsurló is. A különböző hosszúságú tisztító kúrák, személyre szabott méregtelenítések is nagy segítséget jelenthetnek a szervezetünknek

Ha már mindennel próbálkozott

A Medmis intézet több éves fejlesztői és kutató munka során létrehozott IBR-SYSTEM® végleges megoldást nyújthat az Ön számára. E technológiával feltárhatják az okokat, melyek azokat a funkcionális zavarokat okozzák, amik a migrénhez vezetnek. A migrén és a fejfájások véglegesen meggyógyíthatóak, mind ezt mellékhatások nélkül, fájdalom mentesen.

A személyes tanácsadásért érdemes felvennie a kapcsolatot az intézettel, vagy ellátogatnia a rendelésre, ahol konzultáció után megkezdhetik a migrén, fejfájás kezelését.

Turn-OnBlog

KNB

Szólj hozzá

fejfájás migrén Egészség