Turn-On Blog

Kapcsolódj be és kapcsolj ki egy rövid időre!

2017. jan 29.

Miért fontos egy vállalkozás modern megjelenése?

írta: KNB
Miért fontos egy vállalkozás modern megjelenése?

A kis- és középvállalatok ma Magyarország gazdaságának egyik fő pillérei, számuk már több százezernél tart. Ahhoz ,hogy egy vállalkozás, legyen az még csak kezdő, vagy már jól menő, fenn tudja tartani magát, legyen bevétele, ügyfeleket, vásárlókat tudjon generálni láthatóvá kell tennie saját magát. Manapság, az a cég, akinek nincs saját weboldala, az már nem is létezik, s ha az ember többsége így gondolkodik, márpedig így gondolkodik, akkor bizony érdemes azon elgondolkodni, hogy az aktuális munkahelyünket, vagy saját vállalkozásunkat miképp tudjuk láthatóvá, elérhetővé tenni a nagyközönség számára virtuálisan is.

Első lépés az offline világban

Ha még nincs weboldala egy cégnek, akkor is vannak már meghatározó ...

Tovább Szólj hozzá

webdesign arculattervezés kezdő vállalkozás céges arculat modern céges megjelenés vállakozás arculata

2016. okt 16.

Rövid olvasni való a még mindig aktuális alkohol problémákról

írta: KNB
Rövid olvasni való a még mindig aktuális alkohol problémákról

Fiatalok és az alkohol

Iskolai pályázat 

E gy iskolai pályázat során kértek meg minket, akkori diákokat, hogy írjunk egy történetet – napjainkban is aktuális témáról – az alkoholfogyasztásról. Ez 2010-ben volt. Sajnos a híradások, a tapasztalatok, a statisztikák még mindig azt mutatják, és egyre jobban bizonyítják, hogy 2016-ban, a tizenévesek szokásai nem hogy nem változtak, hanem romlanak olyan értelemben, hogy egyre korábban elkezdenek alkoholtartalmú italok inni a különböző drogok fogyasztásáról már nem is beszélve. Tisztelet a kivételnek.

Mivel aktuálisnak találom a történetet, bátorkodtam a nyilvánosság elé hozni. Ha elgondolkodásra késztettelek, akkor már megérte. Jó elmélyülést!

glass-623803_640.jpg

Történet az alkoholról

Nyár volt. Sokak ...

Tovább Szólj hozzá

alkohol alkohol ellenes pályázat történet az alkoholról

2016. júl 12.

Méregtelenítéssel a migrén ellen

írta: KNB
Méregtelenítéssel a migrén ellenfejfajas.jpgBizonyára ismeri a migrénnel járó olykor fájdalmas mellékhatásokat, melyre ideiglenes megoldásként már kipróbált egy néhány tablettát, megoldást. Az esetek többségében ezzel tompíthatjuk a fájdalmat, és végre megszabadulhatunk ettől a tehertől. Azonban mi van akkor, ha már a különböző rohamoldó gyógyszerek sem segítenek?

...

Tovább Szólj hozzá

fejfájás migrén Egészség

2016. ápr 12.

Nézzünk fel Budapest nevezetességeire!

írta: KNB
Nézzünk fel Budapest nevezetességeire!

A #FelAFejjel Budapest Projekt

Egy különleges kalandra invitálja a Budapesten sétálókat a „Fel a fejjel Budapest” elnevezésű társadalmi és építészeti projekt, amely egyedi módon hívja fel a figyelmet Budapest nevezetességeire.

felafejjelbudapest-jarda-graffiti.jpgA tavaszi fesztivállal egy időben kezdődött program célja, hogy egy kicsit pillantsunk fel szemmagasságunktól fentebbre is, ha a budapesti utcákon járunk. Ugyanis többen is vannak, akik nap, mint nap rendkívüli alkotások előtt sétálnak el és még csak azt sem tudják milyen épület mellett mentek el. Pláne, ha még közben a mobiltelefonjukat is nyomkodták.

...

Tovább Szólj hozzá

Kultúra

2016. ápr 08.

Üdvözlünk a Turn-On Blogon!

írta: Berg Ervin
Üdvözlünk a Turn-On Blogon!

Fiatalos dolgok, modern cikkek

Üdvözlünk blogunkban!

Hamarosan, rendszeresen frissülő tartalmakkal várunk téged a világ kreatív, fiatalos, és érdekes dolgairól olvashatsz majd cikkeinkben. Ha van olyan cikked , amit szeretnél megosztani másokkal, de saját Blogot nem indítanál, vedd fel velünk a kapcsolatot, és ha jónak ítéljük írásod, kikerülhet oldalunkra .

...

Tovább Szólj hozzá